Redovisningsansvarig

Plats: 

Limmared, SE, 514 83

Job ID:  57679
Uppskattat antal resdagar:  0%
Talangområde:  Ekonomi, juridik och redovisning

Ardagh Group är en ledande leverantör av förpackningar i glas och metall. Vi levererar till livsmedels- och dryckesindustrin. Ardagh Group har 20 000 medarbetare fördelat på 65 fabriker i 16 länder globalt och omsätter ca 6,7 miljarder Euro. I Norden har Ardagh Group två fabriker som tillverkar förpackningsglas åt en mängd kända kunder och varumärken inom livsmedel och drycker på den nordiska marknaden. Den svenska fabriken ligger i Limmared, den danska fabriken ligger nära Naestved och båda har varit verksamma i 100-tals år. Totalt omsätter vi 1,6 miljarder SEK, har 800 anställda och en produktion som är i drift 365 dagar per år, dygnet runt.

För mer information om Ardagh Group, gå in på www.ardaghgroup.com

 

 

Vi söker Dig som vill bli en nyckelspelare hos oss på ekonomiavdelningen på glasbruket i Limmared.

 

Du förväntas bland annat:

Leda redovisnings- och bokslutsprocesserna
Ansvara för månads- och årsbokslut och upprätta intern såväl som extern rapportering
Tillse att bolagets redovisning och uppföljning håller en hög kvalitet samt säkerställa att all rapportering följer regelverken IFRS och K3.
Övergripande ansvara för budget- och prognosarbete
Hantera skattefrågor
Driva kontinuerliga förbättringar av struktur och processer tillsammans med teamet
Vara kontaktperson mot externa intressenter, såsom revisorer, banker och myndigheter men också gentemot interna funktioner.

 

Du har en akademisk bakgrund inom ekonomi samt viss erfarenhet av redovisning och rapportering.

Du drivs av att effektivisera och utveckla processer och system och du stimuleras av att hitta lösningar tillsammans med kollegor inom organisationen.

För att passa in i vårt team så är Du prestigelös och har ett positivt förhållningssätt.

 

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, är väl bekant med Office paketet och framförallt Excel. Meriterande kunskaper är affärssystemet SAP.

 

Urval sker löpande och sista ansökningsdag är 24 november.

Vår vision och våra värderingar

Människorna som utgör Ardagh Group delar inte bara ett starkt varumärke utan även en gemensam vision. Vår vision är att genom det bästa totalerbjudandet, vara den partner Nordiska glasförpackningskunder föredrar. Vi ska uppnå vår vision genom att vara en anpassningsbar och pålitlig partner som bygger långsiktiga relationer med våra kunder. Ha en sund arbetsmiljö med fokus på utveckling av vår personal. Driva långsiktigt hållbarhetsarbete genom effektiva processer och säkra framtida innovation, utveckling och investeringar genom lönsamhet.

Vi skapar tillsammans en spännande framtid för Ardagh, som vi bygger på våra värdeord: inclusion, trust, teamwork och excellence. 

Ardagh Group erbjuder rättvisa anställningsmöjligheter och varken särbehandlar eller diskriminerar sökande.